Nyheter

God Jul och ett Gott Nytt År!

Styrelsen vill önska alla boende en God Jul och ett Gott Nytt År! Vi vill även passa på att tacka alla som på olika sätt bidragit under 2022 till vår förening och trivseln i största allmänhet. Till exempel har vi fina julgranar uppsatta tack vare insatser från Lena Berglund, Abbas Tadayon samt Lena och Bengt Hultman. Även tvättstugan är julpyntad i år.

Så här i juletid blir det extra mycket kartonger i grovsoprummet. Tänk därför på att vika ihop dessa så vi slipper betala extra för arbetet. Är det fullt får man till de gröna kärlen på Gröndalsvägen 115. Där hör också kartonger från mat hemma - vi vill inte få in råttor i källaren. Grovsoprummet är inte för den som sopsorterar i köket.

Föreningens ordinarie stämma kommer att äga rum den 11 maj klockan 19:00 i Varvsekens lokaler. Medlem som önskar anmäla ärende till stämman ska göra det senast 17 februari. Mer information kommer att läggas ut på hemsidan.

Till sist, många undrar när den sista värmejusteringen av Energisparkonsult kommer att göras och när de röda sprintarna på termostaterna kan avlägsnas. Efter helgerna kommer Energisparkonsult avisera för injusteringen och vilka dagar som berör våra olika trappuppgångar. Preliminärt kommer injusteringen ske i slutet av januari och då kommer vi behöva samla in nycklar igen.