Styrelserapporter

Brister i trapphusmålningen?

* På vårkanten ska ytterdörrarna målas och trapphusmålningen besiktigas. Den som upptäckt brister kan underrätta Karin Käppe senast 15 mars.

* Som framgår på många ställen här på hemsidan ska golvlisterna vara ventilerade. En avflyttad granne har redan tvingats byta tillbaka till rätt list innan han lämnade föreningen.

Samma regler gäller för alla; den som har monterat felaktig list måste byta tillbaka.

Inte bara vi som bor i Flytdockan 1 vet vad som gäller: även den som funderar på att köpa en bostad här har ju tillgång till vår hemsida där golvlisterna fått stort utrymme:

Styrelserapport 6 maj 2010

Styrelserapport 27 maj 2010

Styrelserapport 13 januari 2011

Flytspackel och ventilation

Förtydligande om golvens ventilation

Regler för ombyggnad

* Föreningens ansvar för hyreslägenheterna är större än vi trott. När Stockholmshem ägde fastigheten hade hyresgästen själv ansvar för underhållet av bostadsrum (VLU, valfritt lägenhetsunderhåll). I gengäld var hyrorna lite lägre än de skulle varit om Stockholmshem hade hela underhållsansvaret.

Nu har det visat sig att ansvaret för lägenheterna återgick till hyresvärden (brf Flytdockan 1) i samband med övertagandet. Föreningen ska alltså stå för nödvändig tapetsering och målning; å andra sidan ska hyrorna vara lite högre.

* Tycker du att det är svårt att hitta på flytdockan1.se? Kanske har du hjälp av något som kallas Sitemap och som finns allra längst ner till höger på alla sidor, i ljust grå text (lite svår att upptäcka om man inte vet att Sitemap ligger just där). Klicka på Sitemap, och hela innehållet visas på ett enklare sätt än på förstasidan.

Sven-Åke Aulin

sekreterare i styrelsen för brf Flytdockan 1

Frågor? Synpunkter? Använd gärna formuläret här nedanför! Det du skriver kommer som e-post till styrelsen. Om du vill att det du skriver ska synas på hemsidan kan du använda "Anslagstavla" som finns i vänsterspalten!