Styrelserapporter

Billigare belysning och vatten, svårare för tjuvar

* Det blir ny belysning i trapphus och källargångar. Runda armaturer och rörelsedetektorer så att vi slipper betala för belysning som ingen har glädje av.

* Alla boende ska erbjudas munstycken till vattenkranarna i köken. Dessa kranar minskar förbrukningen av vatten (varmt och kallt) och blir därför lönsamma för föreningen. Utsläppen av koldioxid minskar till följd av mindre förbrukning av varmvatten.

* Låset till tvättstugans ytterdörr ska programmeras om så att det dygnet runt blir möjligt att komma in och boka tvättid. Själva tvättstugan förblir dock stängd nattetid även i fortsättningen.

* Under våren inleds renoveringen av taken ovanför högt belägna balkonger, jag tror att det finns fjorton stycken. Konstruktionen är av trä och har nu tjänat ut. Det är föreningen som ansvarar för fastighetens yttre delar.

* Styrelsen vill ta bort de träbalkar som förbinder 149:an med skolhuset, eftersom vi inte hittat meningen med arrangemanget. Därigenom blir det svårare att klättra in på de balkonger som vetter mot skolan.

* Renoveringen av våtrummet i före detta gruppboendet (149:an nb) blir klar inom kort.

* Glöm inte årsstämman 5 maj!

Sven-Åke Aulin

sekreterare i styrelsen för brf Flytdockan 1

Frågor? Synpunkter? Använd gärna formuläret här nedanför! Det du skriver kommer som e-post till styrelsen. Om du vill att det du skriver ska synas på hemsidan kan du använda "Anslagstavla" som finns i vänsterspalten!