Styrelserapporter

Synpunkter på hissarna? Förslag till årsstämman?

* Styrelsen beslutade utöka lånen med 700 000 kronor, bland annat för att kunna betala renoveringen av hissarna.

* Det blir slutbesiktning av hissarna i slutet av februari. Den som lagt märke till något som behöver rättas till skickar lämpligen ett mejl till styrelsenflytdockan1.se, eller talar med någon i styrelsen.

* Det händer faktiskt att någon vill sätta in pengar på bostadsrättsföreningens konto. Kontakta kassören Hans Bonnevier, som vet vilket konto som passar bäst.

* Avtalen med Driftia (fastighetsservice) och Svea Park (markvård) är uppsagda. Det pågår förhandlingar om eventuella förlängningar.

* Förslag till årsstämman ska lämnas senast måndag 2 april, antingen i föreningens brevlåda i entrén till 145:an eller (enklare för styrelsen) med e-post till styrelsenflytdockan1.se. Själva stämman äger rum torsdag 3 maj kl 19, i Varvseken som vanligt.

* Det har visat sig att föreningen har ansvar för diverse utrustning som hör till skyddsrummet under 141:an, men som sedan många år förvaras i ett skyddsrum som tillhör brf Stapelbädden 7. Både myndigheter och Stapelbädden 7 har tröttnat på arrangemanget, så grejerna ska under våren flyttas till ett förråd i vårt skyddsrum.

* Fastighetsägarna (en förening för fastighetsägare; brf Flytdockan 1 är medlem) har ordnat diverse rabatter som kan vara värdefulla bland annat vid renovering. Kortet delas ut i brevlådorna inom kort.

* Förhandlingarna om ett ramavtal för 2012 års hyror har strandat. Nu ska Hyresgästföreningen förhandla om hyrorna, hus för hus. Förhandlingarna kan dra ut på tiden. Hyresgäster bör förbereda sig på att hyran kan höjas retroaktivt, från 1 januari 2012.

Sven-Åke Aulin sekreterare brf Flytdockan 1 070-345 15 47

Frågor? Synpunkter? Använd gärna formuläret här nedanför! Det du skriver kommer som e-post till styrelsen. Om du vill att det du skriver ska synas på hemsidan kan du använda "Anslagstavla" som finns i vänsterspalten!