Styrelserapporter

Ny städfirma, ny mattleverantör uppgraderat skyddsrum

* Svea Park får fortsätta skötseln av marken omkring husen. Styrelsen har jämfört Svea Park med en annan entreprenör och kommit fram till att Svea Park ger mest för pengarna.

* Städningen har hittills skötts av en underentreprenör till Driftia. I fortsättningen har vi ett direktavtal med Tarjas Städservice www.tarjas.se. Kostnaderna blir ungefär desamma, men vi hoppas få ut mer för pengarna.

* Mattorna i entréerna levereras i fortsättningen av Söderbergs Mattleasing i Älvsjö www.mattleasing.se, vilket förhoppningsvis blir minst lika bra och dessutom något billigare.

Korrigering 120412: Efter förnyade förhandlingar om priset ändrade sig styrelsen. Den den tidigare leverantören Carpeting behåller därmed uppdraget.

* Skyddsrummet under 141:an är numera förberett för det värsta. Tidigare har torrklosetter, vattenbehållare, luftpumpar och annat som behövs förvarats i ett skyddsrum hos grannföreningen Stapelbädden 7, vilket inte är tillåtet enligt myndigheterna. Lyckligtvis kunde vår hyresgäst förskolan Matrosen avstå ett förråd där grejerna har packats in. Skyddsrummet kan härbärgera 173 personer.

* På årsstämman torsdag 3 maj kl 19 i Varvseken (Gröndalsvägen 190) blir det möjlighet att diskutera hur vi vill ha det med gårdarna.

Sven-Åke Aulin sekreterare brf Flytdockan 1 070-345 15 47

Frågor? Synpunkter? Använd gärna formuläret här nedanför! Det du skriver kommer som e-post till styrelsen. Om du vill att det du skriver ska synas på hemsidan kan du använda "Anslagstavla" som finns i vänsterspalten!