Styrelserapporter

Tätt mellan badrummen. Håll tassarna från kranarna! Kör in i garaget utan att lämna bilen.

* Taket på huset 141-145 är nu klart, ska besiktigas. Taket på 147-149 återstår.

* Renoveringen av hyreslägenheten Ekan (149 entréplanet) är klar.

* Det har redan kommit förslag till årsstämman. Fler är välkomna! Sista dagen är måndag 23 mars.

Det underlättar om förslagen avslutas med en formulering som stämman kan rösta ja eller nej till.

Verksamhetsberättelsen börjar ta form, den ska vara tillgänglig senast 30 april.

* Badrummet under ditt är närmare än du tror. Golvet/taket som skiljer det övre badrummet från det undre är väldigt tunt. Bra att veta vid badrumsrenovering!

* De nya tvättmaskinerna har nu fungerat en hel vecka utan klagomål. Inledningsvis förekom diverse så kallade barnsjukdomar. Felanmälan ska som alltid göras till "Fritte" NBF Service, 072-709 99 87 (08.00-17.00), eller via mejl till <.

Vid något tillfälle har en besviken tvättare försökt avhjälpa fel genom att skruva på en vattenkran. Gör inte så, larma Fritte istället!

* Några boende hyr garageplats av grannföreningen Stapelbädden 5, som numera erbjuder fjärrkontroll för portöppningen. Bekvämt för den som vill öppna porten utan att lämna bilen. Apparaten kostar 500 kr. Intresserad? Mejla och ange namn, garageplats och telefonnummer.

* Det har visat sig att alla avtal om snöröjning i trakten löper ut i år. Vi har inviterat de övriga bostadsrättsföreningarna till samarbete om ett gemensamt avtal. Det bör vara mer ekonomiskt än att flera entreprenörer var för sig ska köra hit sina traktorer.

Sven-Åke Aulin sekreterare brf Flytdockan 1 070-345 15 47

Frågor? Synpunkter? Använd gärna formuläret här nedanför! Det du skriver kommer som e-post till styrelsen. Om du vill att det du skriver ska synas på hemsidan kan du använda "Anslagstavla" som finns i vänsterspalten!