Styrelserapporter

Efter taken kommer ventilationen. Vattenavstängning ska anmälas. Först spolning, sedan felanmälan.

* Takrenoveringen ser ut att bli färdig i början av april. Taket på 141-145 är redan klart. Taket på 147-149 har fått ny papp, där återstår plåtarbeten de kommande veckorna. Sedan är det dags för besiktning.

* Upprustningen av bostädernas ventilation inleds troligen i april. Fem företag har fått möjlighet att lämna anbud. De fyra fläktaggregaten - ett för varje trapphus - ska bytas, och ventilationskanalerna ska rengöras.

* Det har åter varit problem med varmvattnet i några lägenheter i 141:an. Någon har av någon anledning ställt om flödet. Somliga kranar kan man vrida med handen, men i detta fall krävdes dessutom ett verktyg.

Styrelsen vill påminna om att den som behöver stänga av vatten av något slag naturligtvis ska varsla sina grannar samt anmäla avstängningen till styrelsen. Kolla gärna "Problem med vattencirkulation" på hemsidan!

* Om det luktar illa i tvättstugan kan det bero på att vattenlåset under handfatet har torkat ut. Spola en stund och kolla om det hjälper innan du gör felanmälan!

* Bokslutet över förra årets verksamhet blir klart inom kort, och ska behandlas av årsstämman torsdag 7 maj. Den som undrar vad styrelsen egentligen har för sig hittar många svar i verksamhetsberättelsen. Årsredovisningen delas ut i medlemmarnas brevlådor, i god tid före stämman.

Sven-Åke Aulin sekreterare brf Flytdockan 1 070-345 15 47

Frågor? Synpunkter? Använd gärna formuläret här nedanför! Det du skriver kommer som e-post till styrelsen. Om du vill att det du skriver ska synas på hemsidan kan du använda "Anslagstavla" som finns i vänsterspalten!