Styrelserapporter

Lokaltidning: Kommunen förbereder ny detaljplan för skolgården

* Tidningen Liljeholmen/Älvsjö har varit mer framgångsrik i jakten på upplysningar. I senaste utgåvan berättar tidningen dels att detaljplanen ännu inte är klar, dels att Sisab just nu diskuterar den nya byggnadens placering med "närliggande bostadsrättsförening". Båda uppgifterna är nya för styrelsen, den senare är tyvärr inte sann.

Det är första gången vi hör talas om att detaljplanen ska ändras. Sisab har tidigare sagt att den nya byggnaden ska följa de nuvarande bestämmelserna.

* Rostrosorna på avloppsrören i källaren under 145an blir allt färre. Reparation pågår, men omfattningen är fortfarande svår att överblicka.

* Soppåsarnas liv efter sopnedkastet skildras på Sopsugsmingel tisdag 20 november kl 18.00 - 20.00. Plats: sopsugsterminalen Gröndalsvägen 160, nedanför den stora skorstenen.. Sopsugsföretaget Envac bjuder på fika.

* Boken "Ekensbergsberättelser" presenteras för allmänheten söndag 25 november kl 15. Då blir det bubbel och tårta på Varvseken, Gröndalsvägen 190. Arrangörerna Ingrid W Severin och Robin Lapidus önskar anmälan till senast fredag 16 november, det underlättar planeringen.

Den som missar releasefesten får en ny chans på biblioteket i Gröndal onsdag 28 november om aftonen. Gratisbiljetter kan hämtas i förväg på biblioteket.

* Två nya grannar har beviljats inträde i föreningen.

Sven-Åke Aulin, 070-345 15 47 ledamot i styrelsen för brf Flytdockan 1